Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni

Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni. FOTO: IJJ Constanța

În acest final de săptămână în județul Constanța vor avea loc mai multe evenimente cu caracter sportiv. Pe lângă asigurarea altor misiuni specifice, jandarmii constănțeni vor fi prezenți și la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toți participanții sunt în siguranță.

Sâmbătă, între orele 08.00 și 17.00, pe traseul din complexul rezidențial Santa Maria Bay din municipiul Constanța se va desfășura evenimentul sportiv „Cupa Mării Negre la Ciclism”.

Pe stadionul din Complexul Sportiv „Academia Gheorghe Hagi” din orașul Ovidiu vor avea loc două meciuri de fotbal, respectiv de la ora 11.00 meciul de fotbal feminin dintre echipele FCV Farul Constanța și ACS Prosport Football Academy din București, iar de la ora 17.30, meciul de fotbal dintre echipele FCV Farul II Constanța și echipa ACS Înainte Modelu Călărași.

Tot sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, începând cu ora 14.00, se va desfășura meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și R.C. Grivița București, iar pe stadionul „1 Mai” din localitatea Băneasa, de la ora 17.00, meciul de fotbal dintre echipele CS Gloria Băneasa și CS Amara.

Duminică, începând cu ora 18.00, la sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia va avea loc meciul din Campionatul Național de Handbal Masculin, Divizia A, dintre echipele CS Medgidia și CSM Făgăraș.

Tot duminică și tot la ora 18.00, dar la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța se va derula meciul de baschet feminin dintre echipele CSM Constanța și FCC Baschet UAV Arad.

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți la toate aceste evenimente pentru a asigura măsurile de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*