Misiuni de asigurare a ordinii publice în week-end ale jandarmilor constănțeni

Jandarmii vor asigura măsuri de liniște și ordine publică. FOTO IJJ Constanța

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competenţă.

Sâmbătă, 20 octombrie, jandarmii din cadrul Detaşamentului nr. 8 Cernavodă vor fi prezenţi la stadionul „Tineretului”, unde vor avea în atenţie siguranţa participanţilor la meciul de fotbal „C.S. Axiopolis Sport Cernavodă-Sportul Chişcani, programat la ora 15.00.

Duminică, 21 octombrie, jandarmii constănţeni se vor afla în zona stadionului „Gheorghe Hagi” unde vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanţa – F.C. Argeş cu începere de la ora 12.00.

În aceeaşi zi se va acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanţa – H.C. Dunărea Brăila, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 14.00.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

„Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora“, au transmis reprezentanții jandarmeriei constănțene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*