Misiune ARSVOM pentru preluarea unui marinar bolnav

Ambarcațiune de salvare. FOTO ARSVOM
Ambarcațiune de salvare. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul Maritim de Coordonare Constanța (MRCC) a solicitat, astăzi, intervenția Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) în vederea efectuării unei intervenții de tip Medevac.

”La bordul navei tip tanc petrolier Toa Payoh, ce navighează sub pavilion Panama, ancorat în rada Constanța, la o distanță de 14,5mile S-E de cardinala de Sud, unul din membrii echipajului- fitter rus, în varstă de 62 ani, acuză simptome de hernie, având abdomenul umflat.

Nava SAR Artemis din cadrul ARSVOM a pornit cu toată viteza către zona indicată de MRCC, pentru preluarea bărbatului și predarea acestuia către echipa medicală de la mal” – ARSVOM.

Intervenția este în curs de desfașurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*