Consilierii locali din Cumpăna, convocați miercuri, 25 august, în ședință ordinară

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cumpăna a anunțat că a fost convocat Consiliul Local al comunei, miercuri, 25 august, într-o ședință ordinară, începând cu ora 13.00. Ședința se va desfășura la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală.

Pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre, inițiate de primarul Mariana Gâju, cel mai important fiind cel privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021.

De asemenea, consilierii locali vor avea de votat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului individual al Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna, pe anul 2021, precum și cel privind modificarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna.

Pe ordinea de zi de ședinței se mai află un proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros, prin licitație publică deschisă, asupra imobilului – teren, în suprafață de 2.561 metri pătrați, proprietate privată a comunei, situat în Cumpăna, str. Sos. Constantei nr. 2B, lot 4/1, jud. Constanţa, având număr cadastral 108922, înscris în cartea funciară nr. 108922 UAT Cumpăna.

În plus, în ședința Consiliului Local Cumpăna din 25 august va depune jurământul și noul consilier local supleant, Gabriela Ghinuța Ene, după ce mandatul i-a fost validat de către Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*