VIDEO Ziua Animelelor, sărbătorită la Delfinariul Constanța

Păsări sălbatice la Delfinariul Constanța
Păsări sălbatice la Delfinariul Constanța

Începutul lui octombrie marchează o zi care a fost special gândită pentru protejarea drepturilor animalelor. Totul a început în anul 1931, odată cu o convenție a ecologiștilor reuniți la Florența, Italia. În această zi au loc tot felul de evenimente dedicate necuvântătoarelor, de la jocuri educative, până la zile ale porților deschise la adăposturile de animale, conferințe, workshop-uri, botezuri pentru animale, strângeri de fonduri, tabere în care voluntarii ajută animalele rănite su bolnave să se refacă și marșuri pașnice.

Constănțenii au profitat de vremea frumoasă și au mers în locul în care poți oricând să vezi cele mai multe specii de animale și păsări sălbatice, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Vizitatorii nu s-au oprit doar la Delfinariu, ci au mers în microrezervație. Iată câteva imagini din Ziua Animalelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*