Mișcare la malul mării cu Cătălina Ponor și Cristina Neagu

Mișcare la malul mării cu Cătălina Ponor și Cristina Neagu

Două mari campioane, Cătălina Ponor și Cristina Neagu, invită cu mic cu mare, turiști sau constănțeni, la mișcare pe malul mării, la sfârșitul acestei săptămâni.

Adevărate modele de performanță, perseverență și implicare, Cătălina Ponor, campioana mondiala la gimnastică și Cristina Neagu- desemnată anul trecut drept cea mai mare handbalistă a lumii, vor împărtăși cu cei prezenți, secretele reușitei lor.

Se vor face exerciții de încălzire în grup, exerciții fizice si se vor organiza diferite competiții. Cei mai mici dintre participanți vor primi cadouri din partea sponsorilor, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe cu sportivii prezenți.

Acțiunea are loc duminică, 21 iulie, de la ora 17:00, pe plaja Mystic Beach din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*