VIDEO Un bărbat de 50 de ani a murit înecat pe o plajă din Eforie Nord

Bărbat de aproximativ 50 de ani, înecat pe o plajă din Eforie Nord
Bărbat de aproximativ 50 de ani, înecat pe o plajă din Eforie Nord

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit, joi, înecat, după ce a intrat să se scalde în mare pe o plajă din Eforie Nord.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, în stațiunea Eforie Nord, după ce un bărbat de circa 50 de ani fusese scos din mare, în stare de inconștiență, de către salvamari, care îl găsiseră plutind în apă.

La fața locului s-au deplasat paramedicii SMURD și șenilata PPA din Eforie Nord, ulterior în zonă fiind trimis și elicopterul SMURD.

Cadrele medicale au început imediat protocolul de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse de paramedici, medici și salvamari, nu s-a reușit resuscitarea bărbatului acesta fiind declarat decedat. Trupul va fi transportat la morgă, medicii legiști urmând să stabilească în urma necropsiei cauzele exacte ale decesului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*