Șase dintre piloții reprezentativi ai noii generații participă weekendul acesta, la Constanța, la RoDrift Games By The Sea

RoDrift Games By The Sea se desfășoară în perioada 23-24 iulie

Șase dintre piloții reprezentativi ai noii generații din Campionatul Național de Drift vor participa, pe 23 și 24 iulie, la Constanța, la o ediție specială a RoDrift Games By the Sea, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța, urmând să se întreacă în cele mai spectaculoase derapaje controlate.

Claudiu Adam (19 ani), Natalia Iocsak (19 ani), Gabi Imre jr (15 ani), Alice Ene (15 ani), Eduard Niță (20 ani) și Ștefan Zaharie (21 ani) vor fi printre cei 10 piloți care vor face demonstrații spectaculoase de drift în zona plajei Modern din Constanța, aceștia urmând să ofere și șansa pentru aproximativ 200 de persoane din public să trăiască experiența driftului dintr-o mașină de concurs. Acestea au între 300 și 800 de cai putere, iar fanii vor afla toate secretele acestui sport, dar vor primi și lecții valoroase despre sportivitate dar mai ales despre siguranța în trafic.

Publicul va avea parte de un spectacol inedit; piloții vor urma trasee stabilite pe circuit, în care vor avea misiuni de îndeplinit cum ar fi atingerea unei bile suspendate, parcare laterală în drift, derapaje controlate între două puncte fixe sau ocolirea unor obstacole în timpul derapajului controlat. Atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 17.00 și 22.00, piloții vor fi prezenți pentru demonstrații spectaculoase.

La finalul fiecărei zile, piloții vor reveni în padoc, acolo unde vor avea o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul prezent. De asemenea, va fi organizat și un concurs între spectatori cu „drift trike”, iar cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii și medalii.

Accesul publicului la eveniment va fi gratuit pe toată desfășurarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*