FOTO VIDEO Sărbătoare la Mircea Vodă. Sute de localnici au aniversat Ziua Comunei cu muzică, dansuri și premii pentru elevi și pensionari

Primarul George Ionașcu, pe scena de la Ziua Comunei
Primarul George Ionașcu, pe scena de la Ziua Comunei

Comuna contănțeană Mircea Vodă a îmbrăcat pentru o zi straie de sărbătoare. Tradiția locală este ca în preajma praznicului Sfinților Împărați Constantin și Elena, oamenii să sărbătorească Ziua Comunei.

Primăria și Consiliul Local au pregătit un program cultural-artistic inedit! Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, evenimentul a debutat după orele prânzului cu o defilare a Fanfarei de la sediul Primăriei Comunei Mircea Vodă, până la Baza Sportivă din localitate, locul în care era programată petrecerea câmpenească.

Cei mai merituoși elevi ai comunei, cuplurile care au găsit secretul celei mai longevive căsnicii, cei care s-au remarcat în activitățile sportive prilejuite de Ziua Comunei, dar și membrii medaliați ai clubului local de Taekwondo, au primit premii în bani oferite de organizatori!

Programul artistic a fost deschis chiar de elevii talentați ai comunei. Nu au lipsit de pe scenă nici ansamblul “Valea Dobrogei” care a prezentat publicului un moment de folclor autentic dobrogean! De asemenea, împătimiții sportului au urmărit o demonstrație a clubului local de Taekwondo!

Dacă după-amiaza a fost dedicată artiștilor populari și muzicii de petrecere, seara scena a găzduit ritmuri orientale sau pop-dance.

Invitați speciali au fost Aurel Sava, Vanghilizmo, Adrian Minune & Band, Aurică Totolici și Mitrița Camară Velicu, Niculina Stoican, Astras, Cristina Turcu Preda, Julya și Lora Live Band.

Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*