Mircea Vodă sărbătorește în stil mare cea de-a XVI-a ediție a Zilei Comunei

Ziua comunei Mircea Vodă. FOTO arhiva Ctnews.ro

Localitatea Mircea Vodă se pregătește să îmbrace straie de sărbătoare cu ocazia celei de-a XVI-a ediție a Zilei Comunei, eveniment așteptat cu entuziasm de comunitatea locală. Organizat de Primăria și Consiliul Local Mircea Vodă, evenimentul promite să ofere surprize de neuitat și momente artistice variate pentru a încânta publicul prezent.

Astfel, sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 15.00, Baza Sportivă din localitatea Mircea Vodă va găzdui festivitățile. Ca în fiecare an, autoritățile locale vor răsplăti munca și performanțele elevilor merituoși, atât în domeniul olimpiadelor școlare, cât și în competițiile sportive, prin acordarea de premii în bani și diplome.

În ajunul Zilei Comunei Mircea Vodă, vor fi decernate premii și diplome câștigătorilor concursurilor sportive de fotbal și cross. Aceste activități sportive reprezintă o modalitate prin care comunitatea locală încurajează spiritul competitiv și promovează un stil de viață sănătos.

În cadrul sărbătorii, vor fi celebrate șapte cupluri de aur, care sărbătoresc aniversarea a 50 de ani de căsnicie. De asemenea, două localnice vor fi onorate pentru atingerea venerabilelor vârste de 101 ani, respectiv 102 ani, reprezentând exemple de longevitate și tradiție în comunitate.

Programul artistic va debuta cu prestațiile talentaților elevi ai comunei, care vor deschide seria de momente artistice. Împreună cu ansamblul local „Valea Dobrogei”, mai multe ansambluri dobrogene vor urca pe scenă și vor încânta publicul cu momente autentice de folclor. Pasionații de sport vor avea parte și de o demonstrație a clubului local de Taekwondo.

Seara se anunță una memorabilă, cu invitați speciali care vor încânta audiența. Printre aceștia se numără Maria Magdalena, Ionuț Bostan, Elena Vasile Călin, Kelyfos, Elegance Dance Show, Matilda Pascal Cojocărița, Oana Radu Live Band și Jador Live Band. Prezentarea evenimentului va fi asigurată de Dragoș Nicula. Frumoasa sărbătoare se va încheia într-un mod spectaculos, cu un impresionant foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*