Festivități la Monumentul Eroilor din Medgidia de Ziua Armatei Române

Militari la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei Române”, la Monumentul Eroilor din municipiul Medgidia, se va desfășura o ceremonie militară și religioasă de comemorare a eroilor căzuți pe câmpurile de luptă.

Medgidienii sunt invitați să participe la aceste manifestări, în ziua de 25 octombrie, începând cu ora 10.30, alături de oficialități locale, cadre militare și reprezentanți ai asociațiilor militare din municipiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*