Mircea Baniciu & Band – un regal de muzică folk la Doors Club

Mircea Baniciu la Doors Club
Mircea Baniciu la Doors Club

Mircea Baniciu & Band aduc la Doors Club savoarea „tristeților provinciale” și îți oferă în dar cea mai frumoasă eșarfă muzicală.

Mircea Baniciu s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. După plecarea colegilor săi din țară în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume.

În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani, dar în toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo.

Duminică, 23 aprilie, la ora 20,oo, vă așteptăm la Concertul MIRCEA BANICIU & BAND unde veți avea ocazia să vă bucurați de binecunoscutele melodii despre viața la țară, dragoste, soare, haiduci, țigani și vremuri ce se schimbă…

Prețul unui bilet este 50 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului marți, 18 aprilie. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*