“Soțul soției mele” – o nouă comedie jucată la Mamaia

Afis Sotul Sotiei Mele
Afis Sotul Sotiei Mele

Ultima seară din luna martie aduce o noua comedie la Mamaia. Piesa de teatru “Soțul Soției Mele” aduce pe litoral o trupă de artiști tineri și frumoși: Teodora Calagiu Garofil / Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu și Darius Daradici.

Acțiunea poveștii are loc în Split, acolo unde la ușa lui Luka apare un domn care pretinde că este soțul soției sale, Eva. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice , cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.

Cei doi bărbați disperați că sunt căsătoriți cu aceeași femeie trec prin toate posibilitățile de a-și salva viețile în legătura cu această neplăcută întâmplare, dar ajung la concluzia că e mai bine să lase lucrurile așa cum erau înainte de a afla unul de celălalt. Peste mai mult de doi ani Luka se trezește din nou la ușă cu Tony, care-i spune că Eva îi înșeală cu tatăl copilului ei, pe care îl credeau mort.

La un moment dat, Eva ajunge acasă și este confruntată de cei doi soți ai ei, care o pun să alege între ei. Ea spune că nu poate alege și mai bine renunță la amândoi.

Puși în fața acestei situații, Tony și Luka renunță la presiuni și acceptă în final pătratul amoros.

“Soțul Soției Mele” este programată la Harlequin Mamaia, joi, 31 martie, începând cu ora 21.00. Rezervările se fac la 0766.400.181, iar prețul biletului este de 35 lei.

Afiș "Soțul soției mele"
Afiș “Soțul soției mele”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*