Ziua Mondială a Teatrului, marcată la Năvodari printr-un spectacol muzical

Ziua Mondială a Teatrului, marcată la Năvodari printr-un spectacol muzical. FOTO: Primăria Năvodari

Publicul năvodărean este invitat, duminică, 26 martie, la spectacolul muzical „Duminica toată lumea e la fel”, după texte de Ottilia Ardeleanu, în regia Latip Abdul-Cair.

Spectacolul este susținut de trupa de teatru Paradox Company din orașul Năvodari și va avea loc la Centrul de Afaceri Năvodari, începând cu ora 16.30.

Evenimentul face parte din proiectul „Cultură Acasă”, susținut de Primăria Orașului Năvodari.

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*