Mircea Banias: „Legile educației și măsurile pentru stimularea absorbției fondurilor europene, priorități ale perioadei următoare”

Mircea Banias

Deputatul PNL de Constanța, Mircea Banias, consideră că principalele priorități ale perioadei care urmează sunt legile educației și măsurile pentru stimularea absorbției fondurilor europene.

„În opinia mea, adoptarea acestor măsuri va permite modernizarea accelerată a Rumâniei: printr-un sistem de educație adaptat cerințelor timpului și prin fonduri de dezvoltare care să fie puse la dispoziția comunităților”, a explicat deputatul liberal.

Potrivit acestuia, Partidul Național Liberal consideră, de asemenea, că România are de traversat un an extrem de complicat.

„De aceea, apelul către partenerii din Coaliție este de a menține stabilitatea politică și de guvernare, într-un context regional care amenință, în continuare, securitatea țării”, a precizat Mircea Banias.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*