Ministru agriculturii Petru Daea participă la festivalul „Rodul pământului – Zilele recoltei la Cumpăna“

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Primăria și Consiliul Local, reprezentate legal de primar ec. Mariana Gaju, în calitate de oranizatori ai festivalului “ RODUL PĂMÂNTULUI – ZILELE RECOLTEI LA CUMPANA” ediția a XV- a, vor fi onorați de prezența în mijlocul producătorilor agricoli și crescătorilor de animale a Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Petre Daea.

Acesta va fi prezent la deschiderea oficială a festivalului, sâmbătă 23 septembrie.

Evenimentul se va desfășura în comună Cumpănă, în perioadă 23 – 24 septembrie, pe stadionul Complexului Sportiv “ Victoria” Cumpănă, începând cu ora 10.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*