FOTO Șase copii abandonați au fost creștinați la Cumpăna de Sfântul Ștefan

Șase copii abandonați au fost botezați cu sprijinul autorităților din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Șase copii abandonați din Cumpăna au primit sfânta taină a botezului de Sfântul Ștefan, iar nași le-au fost oameni cu suflet mare. Cei șase copii creștinați de Sfântul Ștefan au fost abandonați încă din primele ore de viață, iar mulți dintre ei nu aveau nici măcar un nume.

Micuții au ajuns în grija unor asistenți maternali, care îi cresc cu multă dragoste. Lor li se alătură acum și părinții spirituali care i-au botezat astăzi la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cumpăna. Nașii celor doi băieței și patru fetițe povestesc că i-au văzut pe micuți abia la biserică. I-au îndrăgit pe loc și spun că vor avea grijă de ei toată viața. Toți micuții au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local şi Primǎria comunei Cumpǎna reprezentate legal de doamna primar ec. Mariana Gâju în colaborare cu Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Constanţa rezprezentată de domnul Dinică Petre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*