Militar de 33 de ani, bucătarul navei Mărășești, înecat, în timp ce s-a scufundat după rapane

Un militar s-a înecat la Năvodari. FOTO IPJ Constanța

Un militar în vârstă de 33 de ani din Constanța, bucătarul navei Mărășești, s-a înecat miercuri, în timp ce s-a scufundat pentru a căuta rapane.

Pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină miecuri, la o persoană posibil înecata, pe digul de sud din Năvodari. În zonă au intervenit pompieri din cadrul Stației Midia, cu o autospecială cu modul de prim ajutor, care au început manevrele de resuscitare. Apoi la fața locului a ajuns și elicopterul SMURD.

În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor paramedici și medicilor de pe elicopterul SMURD, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Bărbatul avea 33 de ani, era din Constanța și s-a înecat după ce s-a scufundat după rapane. El era militar, fiind bucătar pe nava Mărășești. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului Militar Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*