Mii de piese auto contrafăcute, în valoare de 2,5 milioane de lei, descoperite într-un container din Portul Constanța

Mii de piese auto contrafăcute, în valoare de 2,5 milioane de lei, descoperite într-un container din Portul Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime, în colaborare cu vameșii constănțeni au descoperit marți, 30 mai, într-un container sosit din China Containerul în Portul Constanța Sud – Agigea, mii de piese auto susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci comerciale.

Astfel, în interiorul acestuia au fost descoperite peste 9.500 de piese auto pentru diferite mărci de autoturisme. Bunurile se ridicau la valoarea de aproximativ 2.500.000 de lei dacă ar fi fost comercializate la valoarea pieselor originale.

Toate bunurile descoperite în container, ridicate în vederea confiscării, sunt susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci comerciale. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de punere in circulație de mărfuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*