Polițiștii au intervenit în parcarea unui complex comercial din Constanța după ce un bărbat s-a stropit cu benzină și a vrut să își dea foc

Polițiștii au intervenit în parcarea unui complex comercial din Constanța după ce un bărbat s-a stropit cu benzină și a vrut să își dea foc.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 iunie, în jurul orei 11.51, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, ar fi fost agresat fizic în fața unui circ amplasat în parcarea exterioară a unui centru comercial și s-ar fi stropit cu benzină, urmând să își dea foc.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

La fața locului au sosit mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Constanța, procedându-se la asigurarea perimetrului și îndepărtarea persoanelor aflate în zonă.

Efectivele prezente la fața locului au procedat la imobilizarea acestuia.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj de Ambulanță, fiind transportat la Secția Clinică de Psihiatrie „Palazu Mare”.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*