FOTO Mesajul primarului Valentin Vrabie de Ziua Națională a României: “Este o zi a responsabilității. Suntem cu toții răspunzători de viitorul societății românești”

Valentin Vrabie la ceremonia de Ziua Națională. FOTO Facebook Valentin Vrabie

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României, el spunând că 1 Decembrie este și o zi a responsabilități și că trebuie să ne angajăm să ducem mai departe idealurile celor care au înfăptuit Marea Unire

“La mulţi ani, români! La mulți ani, România! Astăzi, sărbătorim împreună împlinirea a 100 de ani de la visul de aur al românilor, ideal înălțător al unei Românii Mari și Unite. În data de 1 Decembrie celebrăm cu toții Ziua Naţională a României, acest simbol al unităţii românilor, acest miracolul istoric, care marchează momentul fondator al României moderne: Marea Unire din anul 1918, când a fost proclamată la Alba Iulia unirea Transilvaniei cu ţara, desăvârşind astfel România Mare. Ziua de 1 Decembrie şi-a păstrat în timp semnificaţia împlinirii unui ideal naţional, pe care l-au visat şi pentru care au luptat generaţii întregi, străbunii noştri. Însă, 1 Decembrie este și o zi a responsabilităţii, o zi în care trebuie să fim conștienți că suntem cu toții răspunzători de viitorul societății românești, de viitorul urmașilor noștri”, a transmis Valentin Vrabie.

El a menționat că avem responsabilitatea de a ne ridica la valoarea înaintașilor, păstrând valorile și tradițiile primite moștenire.

“În an centenar, avem fericitul prilej de a evoca o pagină din trecutul glorios al ţării, înfăptuit prin eforturi, jertfe şi eroism dar în acelaşi timp trebuie să ne angajăm să ducem mai departe idealurile celor care au înfăptuit Marea Unire, să facem din România noastră o ţară prosperă și demnă, al cărei nume să fie rostit cu respect oriunde în lume. Avem responsabilitatea de a ne ridica la valoarea înaintaşilor noștri, păstrând valorile și tradițiile primite moștenire, fiind în același timp mândri că suntem ROMÂNI!”, a mai transmis primarul din Medgidia.

La finalul mesajului său Valentin Vrabie a transmis un gând bun și pentru frații de pe Prut.

“Cu acest prilej, transmit un gând bun și urările noastre de bine și fraților noștri de peste Prut din localitățile Cahul și Căușeni din Republica Moldova, asigurându-i totodată că sunt mereu în inimile noastre, în gândurile și rugăciunile noastre”,a mai declarat primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*