Miercuri, 14 aprilie, RAJA oprește apa în zona Campus din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, miercuri, 14 aprilie, în intervalul orar 08.30 – 19.00, în vederea remedierii unei avarii pe conducta magistrală de distribuție apă potabilă din incinta Surse – Cișmea 1C, din municipiul Constanța.

Potrivit RAJA SA, pe parcursul desfășurării lucrărilor vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de Bulevardul Tomis și aleea Universității, precum și cei de pe străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului și Agatului;
  • aleea Universității și străzile adiacente acesteia: Granatului, Jadului, Diamantului, precum și cei arondați punctului termic 45.

Totodată, în intervalul de timp menționat, se va furniza apă cu presiune scăzută către utilizatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Dispensarului – bulevardul Aurel Vlaicu, precum și celor arondați punctului termic 142.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*