Micii sportivi de la Cumpăna, recunoscuți la nivel național

Micii sportivi de la Cumpăna
Micii sportivi de la Cumpăna

Campionatul National Unificat de Karate Kyokushinkai al Romaniei a avut loc in perioada 8-9 aprilie 20017 la Sibiu, sub organizarea Asociatiei C.S. „MUSASHIO DOJO”.

Copii de la A.S. VICTORIA CUMPANA si CLUBUL SHOBU CONSTANTA , pregatiti de catre Sensei – Potcovuta Aurel si Senpai – Bogdan Istrate au obtinut rezultate foarte bune la aproape toate categoriile de varsta , iar copii din Cumpana s-au intors acasa campioni.

Marin Marius locul 1 – Kata si Kumite.
Petrache Dragos locul 1 – Kata si kumite.
Buica Luca locul 2 – Kumite
Trifu Stefan locul 2 – Kumite
Pascu Eduard locul 3 – Kumite

Senpai Istrate Bogdan a obtinut locul 1 la Kata.

Vineri 7 aprilie ora 18 a avut loc, in cadrul returului campionatului judetean de fotbal juniori E (2006) meciul din cadrul etapei nr 21 dintre A.S.Victoria Cumpana si C.S.Navodari la finalul caruia , copii antrenati de Cristian Mustaca au obtinut un pretios rezultat de egalitate meciul incheinduse cu scorul de 0 – 0.

Duminica 9 aprilie in cadrul campionatului judetean de seniori , etapa cu nr 20 , A.S. Victoria Cumpana antrenata de Luca Augustin a castigat cu 1- 0 meciul cu Castelanii Castelu, a marcat Herescu Razvan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*