Mic traficant de droguri prins de jandarmi în Vama Veche

Jandarmii au găsit asupra suspectului mai multe plicuri cu o substanță suspectă. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Vama Veche, o persoană care avea asupra lui 23 folii de staniol în interiorul cărora se afla o substanţă vegetală de culoare verde cu miros înţepător.

În după amiaza de 8 august în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, un tânăr agitat care la vederea jandarmilor a aruncat pe jos o ţigară (joint), a făcut la stânga-împrejur şi a mărit ritmul de mers.

A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra suspectului identificat drept B.M. de 21 ani, au mai găsite 23 folii de staniol care conţineau substanţă vegetală de culoare verde cu miros înţepător. Cel în cauză a declarat că a achiziţionat cele 23 de folii din Mangalia, că substanţa verde este halucinogenă, pentru consumul personal …..

Foliile cu substanţa vegetală verde şi ţigareta găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*