Ședință Extraordinară de Consiliu Local la Medgidia. Consilierii decid asupra unor investiții în educație și sport

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii Locali din Medgidia au fost chemați în ședință miercuri, 14 iunie, începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi se află un singur punct.

Proiectul, inițiat de primarul Valentin Vrabie, prevede “Aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza D.A.L.I.- şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Creşterea performanţei energetice a cladirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, corp şcoală si corp sală sport” şi asigurarea contribuţiei Consiliului Local Medgidia”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*