Depuneri de coroane de flori și un spectacol tematic susținut de elevi, de Ziua Națională în Cumpăna

Ziua Națională a României, marcată la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța, legal reprezentate prin persoana primarului Mariana Gâju, vă invită să luați parte la manifestările organizate joi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

  1. ora 10.00 – depuneri coroane de flori la Monumentul “Memorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Sos. Constanței nr. 2B;
  2. ora 10.15 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Rǎzboi Mondial situat în apropierea Bisericii „Sfânta Maria;
  3. ora 10.30 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial și la Monumentul Veteranilor, situate în fața Casei de Cultură din Cumpăna.
  • Intonarea Imnului de Stat al României;
  • Slujba religioasă susținută de preoții parohi din localitate;
  • Ceremonialul de depunere de coroane de flori;
  • Hora Unirii

Ulterior, de la ora 11.00, va avea loc Spectacolul tematic „Mândru că sunt român” susținut de elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, copiii Grădinițelor „Sfânta Maria”, „Florilor”, „Paradisul Copiilor” dar și cei ai Ansamblului Folcloric „Mugurașii Cumpenei”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*