Cadouri de Crăciun pentru copiii și bătrânii din comuna constănțeană Mihai Viteazu

Primăria comunei Mihai Viteazu. FOTO Paul Alexe

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria și Consiliul Local Mihai Viteazu au pregătit sute de pachete cu daruri pentru copiii și bătrânii din localitate.

„Au fost pregătite sute de pachete cu dulciuri pentru copii. Copiii primesc în pachet 10, 12 sortimente de dulciuri. Este vorba despre aproximativ 700 de copii, de la cei foarte mici până la cei de liceu. Sunt pentru toată lumea”, spune primarul din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni.

El precizează că este o tradiție ca în fiecare an, de Ziua Copilului, de Moș Niculae sau de Crăciun copiii să primească daruri din partea administrației locale.

Și tot în această perioadă nu sunt uitați și abandonați nici bătrânii din comună care au venituri mici și care sunt ajutați să aibă parte de sărbători fericite.

„Primesc câte 250 de lei pentru sărbătorile de iarna. Sunt în jur de 300 de persoane care primesc câte 250 lei. Adică pensionari cu pensie de până la 800 de lei, localnicii de peste 60 ani fără venituri sau persoane cu handicap”, explică Gheorghe Grameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*