Medgidia și Mihail Kogălniceanu au rămas fără gaze naturale din cauza unei avarii

Rețea gaze naturale. FOTO anita_starzycka

Ca urmare a unei avarii produse de către un terț pe conducta magistrală a transportatorului Transgaz, conductă din care sunt alimentate stațiile de reglare măsurare ale Distrigaz Sud Rețele din localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cele două localități astăzi, 11 octombrie 2023, începând cu ora 13:30.
De această întrerupere sunt afectați un număr de 10.800 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Medgidia, județul Constanța și 2.043 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va realiza numai după remedierea defectului realizată de către reprezentanții transportatorului, fiind estimată pentru data de 12 octombrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 18:00.
Pentru reluarea alimentării cu gaze naturale, consumatorii afectați de întrerupere sunt rugați să fie prezenți acasă în intervalul menționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*