Medgidia se pregătește de sărbătorile de iarnă

Moș Crăciun la Medgidia. FOTO Alexandru Bran

Primăria Municipiului Medgidia organizează în perioada 5-8 decembrie spectacole și activități specifice sezonului sărbătorilor de iarnă.

Atât cei mici cât și cei mari sunt așteptați într-un cadru feeric în Piațeta Decebal, la patinoar și la Căsuța lui Moș Crăciun. De asemenea, la Casa de Cultură ,,I. N. Roman” vor avea loc expoziții de pictură, spectacole de dans și recitaluri de canto.

Clasa de canto „Speranțele dobrogene“ a instructorului Daniel Mititelu și clasa de dans sportiv a instructorului Bogdan Buzatu vor susține spectacolul „Fulgii lui Moș Crăciun“ pe 8 decembrie.

Inaugurarea iluminatului festiv se face în după amiaza zilei de 6 decembrie, începând cu ora 17.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*