Teatru de improvizație, vineri seară, în zona Portului Turistic „Tomis” din Constanța

FOTO Ovidiu Oprea

Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța organizează vineri, 29 iulie, de la ora 19.30, în zona Portului Turistic „Tomis”, un spectacol de improvizație.

Spectacolul este realizat de 20 de tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, implicați într-un program de formare integrat susținut de către traineri specializați în arta teatrului de improvizație.

Acest spectacol face parte din proiectul #ComeToSEAusAct, în cadrul programului #ComeToSEAUs2.0, și își propune să sprijine adolescenții constănțeni, pasionați de actorie, să se afirme în comunitate.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită.

Proiectul ”#ComeToSEAus2.0” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile. Valoarea totală a proiectului este de 209.940 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*