Meci de baschet în scop caritabil între echipele Phoenix Știința Constanța și MK ALL STARS

Meci de baschet în scop caritabil

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 18:00, constănțenii și nu numai sunt invitați la un meci de baschet de excepție, între Phoenix Știința Constanta și MK ALL STARS ( NATO Forces Mihail Kogălniceanu).

Evenimentul este organizat pentru copiii defavorizați din județul Constanța, iar biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou.

De asemenea, fiind vorba de anul centenarului, spectatorii sunt așteptați îmbrăcați în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag, uniți pentru o cauză nobilă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*