Mașinuțe contrafăcute, în valoare de peste un milion de lei, confiscate de inspectorii vamali din Portul Constanța Sud

Mașinuțe contrafăcute, de peste un milion de lei, confiscate de vameșii din Portul Constanța Sud

Inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit și confiscat 700 de mașinuțe cu acumulator, destinate copiilor, cu o valoare de piață ce ar fi depășit un milion de lei.

Mărfurile, care au fost găsite în trei containere sosite din China, aparțineau unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina. Inspectorii au constatat că aceste mașinuțe erau susceptibile de a încălca dreptul de proprietate intelectuală pentru mărcile „Mercedes” și „McLaren”.

Mașinuțe contrafăcute, de peste un milion de lei, confiscate de vameșii din Portul Constanța Sud

Dacă ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, valoarea bunurilor reținute ar fi fost de aproximativ 1.100.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*