Mașină răsturnată pe câmp în localitatea Cogealac. Un bărbat de 40 de ani a fost rănit

Mașină de Poliție

O mașină s-a răsturnat pe câmp în localitatea Cogealac, în urma unui accident rutier, iar un bărbat de 40 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit.

La data de 12 ianuarie, în jurul orei 21.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, în localitatea Cogealac – direcția de deplasare Constanța – Tulcea.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager, bărbat de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*