Marinarii militari participă la ceremoniile militare dedicate Revoluției din Decembrie 1989

Comemorarea Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 la Constanța. FOTO Arhiva Forțelor Navale

Militarii din Forțele Navale Române participă, în perioada 21-22 decembrie, la ceremonii militare și religioase organizate cu prilejul comemorării Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, în București, Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea.

La București, reprezentanții Statului Major al Forțelor Navale vor depune coroane de flori joi, 21 decembrie, ora 10.00, la Cimitirul Eroilor Revoluției.

La Constanța, ceremonia militară și religioasă se va desfășura vineri, 22 decembrie, ora 09.00, la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 din Cimitirul Central.

La Mangalia, joi, 21 decembrie, ora 11.00, la Cercul Militar Mangalia, sala Coloanelor, se va desfășura Expunerea „34 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989”, iar vineri, 22 decembrie, începând cu ora 09.00,  la Monumentul Eroilor de la Divizionul 50 Corvete, va avea loc o ceremonie militară și depuneri de coroane de flori.

La Brăila, militarii Flotilei Fluviale vor participa vineri, 22 decembrie, ora 09.00, la o ceremonie militară cu depuneri de jerbe de flori, organizată la Troița Revoluției din Piața Independenței.

La Tulcea, marinarii militari vor depune coroane de flori vineri, 22 decembrie, ora 09.00, la Monumentul Eroilor Revoluției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*