Un bărbat în vârstă de 83 de ani a fost surprins de jandarmi in timp ce pretindea favoruri sexuale de la minore

Un bărbat de 83 a pretins favoruri sexuale de la minore. FOTO IJJ Constanța

O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi județean Constanța, aflată în misiune în zona Gării Constanța, a observat un bărbat care a abordat un grup format din șase fete minore. Deoarece după incident fetele păreau agitate și speriate, jandarmii le-au întrebat ce s-a întâmplat.

Două dintre fete, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, au povestit cum bărbatul a venit spre grupul lor și le-a oferit suma de 100 de lei, cerând în schimb oferirea unor servicii sexuale.

Jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 83 de ani, iar după întocmirea actelor de constatare, acesta a fost predat organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*