Marinari sirieni, prinși în timp ce făceau contrabandă cu țigări în Portul Constanța Sud – Agigea

Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Doi marinari sirieni au fost prinși, luni, de polițiștii de frontieră constănțeni, în timp ce comercializau țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea.

Potrivit Gărzii de Coastă, luni după-amiază, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au depistat doi cetățeni din Siria, în vârstă de 20 de ani, respectiv 40 de ani, marinari îmbarcați pe o navă sub pavilion Insulele Comore, care ofereau spre comercializare cantitatea de 690 pachete de țigări netimbrate. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 10.350 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*