FOTO O persoană a murit în urma unui accident grav produs într-un sens giratoriu din Mamaia

În urma impactului, cele două mașini au fost grav avariate, iar o persoană a decedat. FOTO N.B.

Un vitezoman de 22 de ani care conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă prin stațiunea Mamaia a provocat un grav accident rutier în urma căruia o persoană nevinovată a decedat, iar alte două au fost rănite, 

Accidentul a avut loc în jurul orei 00.40 în data de 24 august când, un tânăr de 22 de ani, a condus un autoturism (cu volan pe partea dreapta), pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanța. Când a ajuns în sensul giratoriu din zona Summerland, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, la ieșirea din acesta, ar fi pierdut controlul direcției de mers către stânga. A pătruns pe sensul opus de mers și intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 35 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani și vătămarea corporală ușoară a doi pasageri, de 17 ani din primul autoturism și respectiv 24 de ani, pasager dreapta față în al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*