Marinar înjunghiat la bordul unei nave turcești

Polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au fost sesizați în seara zilei de duminică, 06 februarie, printr-un apel la 112, după ce un marinar ar fi fost înjunghiat la bordul unei nave turcești, aflată în rada exterioară a Portului Constanța.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, ar fi fost înjunghiat de un coleg de echipaj, în urma unei altercații plecate de la un joc de cărți, și a fost adus la țărm cu o ambarcațiune al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM).

El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportată la spital în stare conștientă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale de la transporturi maritime, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luării măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*