Acțiune cu radare în cascadă pe principalele drumuri naționale și europene din Constanța

Acțiune a polițiștilor constănțeni. FOTO IPJ Constanța

La data de 20 octombrie, polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea, precum și din cadrul formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale privind viteza de deplasare și efectuarea depășirilor în trafic.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și europene din județul Constanța și pe D.N. 2A și D.N. 22, în județul Tulcea, cu radare în cascadă.

Scopul acțiunii a fost acela de a preveni accidentele de circulație.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 82.000 de lei.

Dintre acestea, 124 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 42 de permise de coducere, dintre care 39 pentru încălcarea normelor legale privind viteza de deplasare și 3 pentru depășire neregulamentară.

La data de 20 octombrie, în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, aparatul radar înregistrând viteza de 160 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 100 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*