Marian Butnaru, fost consilier local în Medgidia, găsit în incompatibilitate de ANI

Consilierul Marian Butnaru. FOTO CTnews.ro

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei incompatibilități în cazul lui Marian Butnaru, fost consilier local în CL Medgidia.

Astfel, potrivit ANI, în perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soția lui Marian Butnaru, iar fiul și fiica acesteia dețin calitatea de asociați, a încheiat în calitate de prestator, un număr de șase contracte de prestări de servicii cu Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei.

Astfel, fostul consilier local în Medgidia ar fi încălcat dispozițiile art. 90,alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*