Bărbați din Medgidia, cercetați pentru contrabandă cu țigări

Bărbați din Medgidia, cercetați pentru contrabandă cu țigări. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Medgidia, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, mai multe pachete de țigări de contrabandă și diverse sume de bani.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au realizat un flagrant joi, 03 februarie, ocazie cu care, pe raza localității Medgidia, au depistat un autoturism în care se aflau doi bărbații, în vârstă de 40, respectiv 45 de ani, domiciliați pe raza municipiului Medgidia, despre care existau date că sunt implicați în activități de contrabandă. La controlul efectuat asupra autoturismului a fost găsită cantitatea de 193 pachete de țigări, fără documente justificative de proveniență.

În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Medgidia, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 662 pachete de țigări de contrabandă, suma de 2.260 euro si 12.670 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză sunt cercetați patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*