Un copil în vârstă de patru ani și mama sa, răniți în urma unei explozii de butelie. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu

Un copil în vârstă de patru ani și mama sa au suferit arsuri după ce o butelie a explodat în locuința lor de pe strada Andrei Mureșanu din Constanța. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit pompierii detașamentului Palas, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, în sprijinul cărora a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Victimele identificate în urma exploziei sunt un copil în vârstă de patru ani și mama sa. Copilul a suferit arsuri de gradul doi, la brațe și picioare și pe o suprafață mică a corpului, în timp ce mama a suferit arsuri de gradul unu, afectând în principal membrele inferioare.

Ambele victime au fost imediat asistate de personalul medical de urgență și transportate la spital pentru tratamentul adecvat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*