Maraton de ardere a grăsimilor la Constanța. Cel mai mare eveniment de Kangoo Jumps este condus de Kinga Sebestyén

Kinga Sebestyén dă startul la sărituri
Kinga Sebestyén dă startul la sărituri

Antrenoarea de fitness specializată în Kangoo Jumps, Kinga Sebestyén, vine la Constanța. Se anunță o seară intensă de ardere a grăsimilor urmată de un flash mob pe strada Ștefan Cel Mare din Constanța, în fața Tomis Mall.

Cel mai eficient program de slăbit începe vineri, 12 februarie, la ora 20.00 la Energy Club, iar intrarea este liberă. Timp de o oră, amatorii de Kangoo Jumps sunt așteptați la o petrecere pe ghete Kangoo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*