Manufacturarea de țigări ilegale în spațiu public atrage atenția jandarmilor constănțeni

Asupra suspecților au fost găsite mai multe pachețele suspecte. FOTO GJM Tomis

Doi tineri au intrat în atenția jandarmilor și a celor de la Crimă Organizată după ce s-au apucat în public să își confecționeze un joint, iar buzunarele le aveau doldora cu alte pachețele de „marfă“.

În seara de miercuri 17 octombrie, în jurul orei 18.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Sala Sportului din Constanța, au observat două persoane care-şi confecţionau o ţigaretă artificială. La vederea echipajului, cei doi tineri cu vârsta de 21, respectiv 27 de ani, au devenit agitați și au mărit ritmul de mers. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la geacă, 13 treisprezece biluțe de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător.

Biluțe de hârtie și joint-ul găsit asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*