Manifestările de Bobotează în Ovidiu vor avea loc în acest an la Parc Faleza Lac

Conform tradiției, cei ce se vor încumeta să sară în apele reci vor avea un an binecuvântat, cu spor în casă și în activitate. FOTO arhiva CTnews

Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de Sfințire a Apelor (Agheasma Mare) în Ovidiu, specifică Bobotezei, miercuri, 06 ianuarie, începând cu ora 14.45.

Potrivit Primăriei Ovidiu, în acest an evenimentul va avea loc la Parc Faleza Lac (scena lac) din Ovidiu. Aceasta presupune aruncarea Sfintei Cruci în apă, prinderea și aducerea ei la mal de către înotători.

Conform tradiției, cei ce se vor încumeta să sară în apele reci pentru a prinde crucea aruncată de preoți vor avea un an binecuvântat, cu spor în casă și în activitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*