Manevră reușită pentru mutarea unei platforme petroliere în Portul Constanța

Manevră reușită pentru mutarea unei platforme petroliere în Portul Constanța. FOTO CN APMC

Manevră reușită pentru mutarea unei platforme petroliere de mari dimensiuni în Portul Constanța. Aceasta a fost adusă la cheu pentru lucrări de reparație.

Potrivit reprezentanților Portului Constanța, platforma petrolieră GSP „Deep Driller” a fost mutată în cursul zilei de luni, 23 august, din rada interioară a Portului Constanța Sud – Agigea în zona dana 34 – dana 35 Port Constanța.

Platforma petrolieră, cu lungimea de 98,82 metri și lățimea de 78,68 metri, a fost adusă la cheu pentru reparații și mentenanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*