Piețele și parcurile de distracție din Constanța trec, de duminică, la programul de vară

Piață agroalimentară din Constanța. FOTO RAEDPP

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța anunță că începând de duminică, 27 martie, piețele agroalimentare pe care le administrează vor funcționa după programul adaptat perioadei de vară.

Astfel, conform regulamentului de funcționare, piețele vor fi deschise de luni până sâmbătă în intervalul orar 07.00 – 20.00, iar duminica între 07.00 și 13.00.

De asemenea, și cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiul Constanța și complexul de sporturi extreme Gravity Park își modifică orarul de funcționare.

Începând de duminică, 27 martie. parcurile de distracție vor fi deschise vizitatorilor după cum urmează:

  • Țara Piticilor – Parc Tăbăcărie: 09.00 – 21.00;
  • Țara Piticilor – Aleea Nalbei, I.C. Brătianu: 09.00 – 22.00;
  • Gravity Park: 09.00 – 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*