Mandatul primarului Liviu-Cristian Negoiță la Primăria Cernavodă a fost confirmat de Judecătoria Medgidia. Edilul a câștigat cu aproape 53% alegerile din septembrie 2020

Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Liviu-Cristian Negoiță a fost declarat – legal – primar al orașului Cernavodă pentru încă 4 ani. Decizia aparțile Judecătoriei Medgidia care a validat mandatul edilului câștigat în scrutinul din luna septembrie 2020.

6940 cernavodeni și-au exprimat opțiunea la urne. Dintre aceștia, 3552 au pus ștampila pe numele lui Negoiță și doar 1421 pe cel al contra-candidatului său, Zahra Salem. Diferența de procente între primul și al doilea candidat a fost, conform Autorității Electorale Centrale de 31.76%.

Voința cernavodenilor a primit avizul pozitiv al judecătorilor care au și comunicat-o Prefecturii Constanța.

Liberalul Liviu-Cristian Negoiță este la al doilea mandat de primar, la cârma orașului Cernavodă. El s-a făcut remarcat încă din primul mandat prin fondurile Guvernamentale și Europene atrase pentru dezvoltarea orașului. Banii au mers către dotarea Spitalului Cernavodă, reabilitatea infrastructurii și proiecte legate de sport și timp liber pentru localnici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*