FOTO Polițiștii constănțeni au făcut uz de armă pentru prinderea unui adolescent care a conducea fără permis o mașină furată

Șoferul fugar a avariat patru mașini înainte de a fi prins. FOTO CTnews.ro

Polițiștii Secției 4 din municipiul Constanța au încercat în jurul orei 3.30 să oprească un autoturism care circula, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Șoferul a refuzat însă să se conformeze semnalelor polițiștilor și a călcat accelerația. 

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului, unde, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit.

După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză.

„Menționăm faptul că, în urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul în cauză fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie, de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*