Mamaia devine capitala modei pentru copii: începe „Kids Summer Fashion Week 2020”

Kids Summer Fashion Week

Toți iubitorii de fashion, copilărie și adolescență sunt invitați să participe la Festivalul de modă pentru copii „Kids Summer Fashion Week 2020”, ce se desfășoară, în zilele de 22 și 23 august, de la ora 20.00, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. Evenimentul, organizat de Asociația „Bulevardul Culturii”, va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Potrivit organizatorilor, cei prezenți vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri și branduri de renume din România și nu numai. La acest eveniment hair styling-ul va fi asigurat de către specialiști care, cu această ocazie, vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți. Invitați speciali: balerinii Studioului de Balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale Române coregrafiați de Magda Rovinescu, Copii talentați WCOPA România și solista adolescentă Raisandra.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile.

Pentru evenimentul care se va desfășura în Piațeta Cazino din Mamaia vor fi implementate următoarele măsuri împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2:

  • Perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de doi metri. Locurile disponibile sunt limitate;
  • Accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțare fizică;
  • Accesul publicului la eveniment se face între orele 19.00 – 20.00, pe o intrare delimitată în Piațeta Cazino din Mamaia: Intrarea A (Punct de reper Cazino Mamaia);
  • La punctul de intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C;
  • Fiecare spectator va primi o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă;
  • Prin participare, spectatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment în deplină siguranță;
  • Purtarea măștii este obligatorie;
  • Distanțarea fizică este obligatorie;
  • Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*